Hemmakocken

Matlagningen i huvudrollen med AGAs gasol

Sveriges största gasolleverantörs produkter är det naturliga valet till din gasolspis. AGAs gasolflaskor är marknadens mest pålitliga. Säkerheten har tagits i beaktande redan i planeringsskedet, och i samband med flaskans påfyllning kontrolleras både flaskan och säkerhetsventilen noggrant. Vi tar hand om flaskornas säkerhet, så att du kan koncentrera din energi på matlagningen!

Kunderna tipsar

Köpenhamns bästa restauranger:

  1. Restaurant AOC
    Fantastisk mat och atmosfär
  2. PS Bar & Grill
    Toppenplats att börja kvällen på tillsammans med vänner – utsökt mat och stämning för bra pris
  3. Lélé
    Bra asiatiskt kök, som också kan utmana!

Restaurangtipsen skickades av Mikael Jamrozy, Köpenhamn, Danmark

Rekommenderade produkter

Gasol
Om du letar efter praktiska och säkra gasolprodukter till din gasolspis, är AGA ett tryggt och pålitligt val. Tack vare AGAs produkter kan du fördjupa dig i dofternas och smakernas fascinerande värld!

Läs mer »

AQVIA
Med hjälp av AQVIAs goda smakessenser gör du enkelt en dryck som passar din läckra mat! AQVIAs kolsyremaskin fungerar också som ett snyggt blickfång i köket

Läs mer »

Kolsyrepatroner
Från AGA får du självklart också kolsyrepatroner till din AQVIA kolsyremaskin. AGAs kolsyrepatronerna passar också alla andra kolsyremaskiner på marknaden. En kolsyrepatronflaska väger 425 gram och räcker till ca 60 liter vatten, beroende på hur mycket bubblor som önskas. 

Läs mer »

AGAs gasol – säker och effektiv energi

Gasol är en mycket tillförlitlig och trygg energikälla då du följer säkerhetsföreskrifterna. Risker uppstår främst i fall där utrustningen installerats fel, dess underhåll försummats eller om icke-godkända tillbehör använts.

Sommarvärme med gasol

Förläng sommarsäsongen med en gasoldriven terassvärmare eller med en gasolvärmare för inomhusbruk, som håller sommarstugan varm ända in på hösten.

De flesta gasolvärmare har plats för max 11 kg:s gasolflaskor. Kom ihåg att sörja för god ventilation.