Grillaren

Praktisk och säker gasolflaska för grillning

Hör grillandet till sommarens favoritsysselsättningar? Då värdesätter du säkert säkra, praktiska gasflaskor, som uppfyller stränga kvalitetskrav.

Tack vare ett stabilt bärhandtag är AGAs kompositflaska lätt att hantera. Eftersom flaskan är genomskinlig, ser du hur mycket gas som finns kvar och behöver inte oroa dig för att gasen tar slut mitt i grillandet. Och då det är dags att byta den tomma flaskan till en påfylld, hittar du snabbt en återförsäljare – AGAs återförsäljarnät är Sveriges mest täckande med över 1000 återförsäljningsställen

Kunderna tipsar

”Koka ribsen i Coca-Cola i ett par, tre timmar.
Gör en läcker teriyaki-baserad marinad och
grilla!”

Grilltipset skickades av Sanna Sundholm, Esbo, Finland

Rekommenderade produkter

Gasol
Kompositflaskan passar grillarens behov – kompositflaskan är verkligt slitstark och lätt och du får ett bra grepp om den. Om du vill förlänga grillsäsongen lönar det sig att byta kompositflaskan till en stålflaska, vars förångningsförmåga är bättre. Med den kan du grilla även i köldgrader!

Läs mer »

AQVIA
Eftersom AQVIA kolsyremaskinerna inte kräver ström, passar de som smort till terrassen eller sommarstugan. Med AQVIAs goda smakessenser tillverkar du lätt såväl sodavatten, läckra läskedrycker som en uppfriskande sommarbål till gästerna!

Läs mer »

Kolsyrepatroner
Från AGA får du självklart även kolsyrepatroner till din AQVIA kolsyremaskin. AGAs kolsyrepatroner passar också alla andra kolsyremaskiner på marknaden. En kolsyrepatronflaska väger 425 gram och räcker till ca 60 liter vatten, beroende på hur mycket bubblor som önskas. 

Läs mer »

AGAs gasol – säker och effektiv energi

Gasol är en mycket tillförlitlig och trygg energikälla då du följer säkerhetsföreskrifterna. Risker uppstår främst i fall där utrustningen installerats fel, dess underhåll försummats eller om icke-godkända tillbehör använts.

Sommarkänsla med gasolvärmare

Med en gasoldriven terassvärmare kan du avnjuta grillmåltiden utomhus även då sommarvärmen har börjat avta. De flesta värmare har plats för en max 11 kg:s gasflaska. Kom ihåg att sörja för god ventilation.