Firemill

undefinedFighting fire – with a twist
Firemill är en ny typ av brandsläckare – en snabbsläckare. Den drivs av AGA koldioxidflaskor (som ofta benämns kolsyrepatroner) och släcker med en twist. Den är ett komplement till en vanlig brandsläckare och designad för att stå framme i köket så att den är nära till hands om olyckan är framme. Den har ett mattlackerat aluminumskal och detaljer i polyeten och läder. Alla AGA koldioxidflaskor är kompatibla med denna modell.

Ta död på elden, inte stämningen
Firemill är enkel att fylla på och möjlig att öva med innan branden blir verklighet. Att den drivs av koldioxid har många fördelar. Koldioxid är bland annat ett helt oförstörande släckmedel – mat eller inredning som fått det på sig tar ingen skada. Koldioxid fungerar på de flesta mindre bränder, inklusive de i gas- och elapparater. När koldioxidflaskan är slut kan du enkelt fylla på din Firemill med en ny flaska.

Snabbare släckning
Tiden från att du upptäcker en brand till påbörjad släckningen kan vara det som avgör hur stor skadan blir. Där kan en lättillgänglig brandsläckare göra skillnad. För att släcka en eld med Firemill behövs bara en twist, som att skruva på en pepparkvarn.

Firemill finns i två färger: Firemill Charcoal och Firemill Ice.Återförsäljare:
KitchenTime
48kvm.se
Larssen&Siwings AB
Olsson & Gerthel
Euforiska ting
Rum Att Älska
Team Safety
BM Design Center, Nissavägen 7, Svängsta
Hesselby Krukmakeri AB, Hesselby slott, Maltesholmsvägen 1, Vällingby
Öbergs rum, Retortgatan 3, Västerås
Sandbergs Järn AB
Butiken i Fjällbacka, Allégatan 3, Fjällbacka
Knivsta Hushållsservice, Forsbyvägen 1, Knivsta
undefined

Fotograf: Magnus Torsne