Kolsyremaskiner

Vattenflaskor

Smaker

AQVIA PET-flaskor i stål

Stålversionen av AQVIA PET-flaskan har kork och botten i rostfritt stål. Den snygga, moderna flaskan finns att få som genomskinlig, grå, rosa, blå och grön. Vilken färg passar ditt kök eller din dukning?

Flaskorna passar både AQVIA Exclusive- och AQVIA Balance-modellerna.

Volym: 1 liter

AQVIA PET-flaskor i plast

De trendiga AQVIA vattenflaskorna i PET-plast finns att få i svart, vitt, ljusblått och rosa. Flaskornas botten är antingen svart eller vitt. Flaskorna passar både AQVIA Exclusive- och AQVIA Balance-modellerna.

Volym: 1 liter

AQVIA Duopack

Nu kan du lätt ta med dig kolsyrat vatten till gymmet eller på picknick. Spara pengar och miljö genom att tillverka ditt bubbelvatten hemma. AQVIA Duopack halvliters flaskor passar alla AQVIA kolsyremaskiner. De svarta och vita flaskorna med skandinaviskt rena linjer är fria från bisfenol, och passar alla AQVIA maskiner.

Volym: 0,5 liter

Stilrena vattenflaskor

AQVIA vattenflaskan behöver inte gömmas för gästerna, tvärtom – den kompletterar en vacker dukning!

AQVIA vattenflaskor tillverkas av PET-plast,  och både kork och botten är antingen av plast eller stål. Alla AQVIA vattenflaskor har en bajonettfattning, som gör att du med ett enda grepp snabbt och enkelt kan sätta i och ta bort flaskan ur kolsyremaskinen genom att vrida den 1/8 varv. AQVIA flaskorna innehåller ingen bisfenol, inga ftalater eller andra skadliga ämnen. Korken sluter tätt och flaskorna har genomgått en noggrann kvalitetskontroll där de bland annat trycktestas. 

AQVIA flaskorna är lätta och de är enkla att rengöra för hand. Undvik att förvara flaskorna i starkt solsken eller att tvätta dem i diskmaskin eller i riktigt hett vatten – det heta vattnet kan deformera flaskan. AQVIA flaskorna håller i cirka 3 år, och har ett utgångsdatum för att säkra att de är trygga att använda.        

AQVIA vattenflaskor finns att få i storlekarna 0,5 liter och 1 liter.

 Kom ihåg: kolsyremaskinen kolsyrar endast rent vatten. Om du vill smaksätta din dryck, ska du tillsätta smaken efter att du kolsyrat vattnet.

 Lägg inte flaskorna i diskmaskin eller för hett vatten!

 Byt ut flaskan då bäst före-datumet löpt ut.

AQVIA kolsyremaskiner – flerfaldiga vinnare i användartester

AQVIA kolsyremaskiner har fått beröm i oberoende konsumenttester som jämfört utseende, användarvänlighet, pris och själva kolsyreprocessen.

Både AQVIA Exclusive och AQVIA Balance utmärkte sig när WiseGuide, Nordens största leverantör av konsumenttester, testade kolsyremaskiner år 2013 och 2014.

AQVIA Exclusive valdes redan andra gången till vinnare i WiseGuides nyaste kolsyremaskinstest, som utfördes 9/2014 på uppdrag av Aftonbladet. Testet omfattade de sex mest populära och sålda modellerna på marknaden, av tre olika tillverkare.

Juryn ansåg att AQVIA Exclusive “förtjänar sin plats i köket och är barnsligt enkel att använda”. Motiveringarna löd:

AQVIA Balance var den mest prisvärda kolsyremaskinen enligt juryn i WiseGuides år 2013 utförda test. AQVIA Balance valdes också till bästa kolsyremaskin i ett oberoende test av programmet Plus på SVT år 2012. Modellen vann testet med motiveringen: bra pris, lätt att använda och ger utlovad mängd dryck.

Se alla testresultat:

Wise Guide TT March 2013

AQVIA® Balance danskvandsmaskine Bedst i Test 2012

SVT Plus Autumn 2012

Politiken Oct-2010