Kolsyremaskiner

Vattenflaskor

Smaker

Exclusive Stainless Steel

AQVIA Exclusive Stainless Steel är en kolsyremaskin i högsta kvalitet, helt i rostfritt stål. Den smutsavstötande ytan förhindrar fingeravtryck, och håller maskinen snygg. AQVIA Exclusive är tyst och enkel att använda, och kolsyremängden är lätt att justera. WiseGuide, Nordens största leverantör av konsumenttester, valde AQVIA Exclusive till bästa kolsyremaskin år 2013 och 2014.

Alla tillbehör till AQVIA Balance och Exclusive (såsom vattenflaskor och kolsyrepatroner) är kompatibla med denna modell.

Obs! Placera ej AQVIA kolsyremaskinen nära en värmekälla!

Made in Sweden

Mått:
Höjd: 437 mm, djup: 255 mm
och bredd: 135 mm
Vikt: 3,7 kg (inkl. kolsyrepatronens
och PET-flaskans vikt)

 

”...pryder sin plats i köket och är barnsligt enkel att använda.”

WiseGuide, Nordens största leverantör av konsumenttester, 9/2014 (uppdragsgivare: Aftonbladet)

Balance

AQVIA Balance är en läckert designad och lättanvänd kolsyremaskin, som valdes av WiseGuide till den mest prisvärda kolsyremaskinen i deras konsumenttest år 2013. Året innan vann AQVIA Balance även en oberoende test av kolsyremaskiner i TV-programmet Plus. Svensktillverkade AQVIA Balance har tilltalande Softell-detaljer och finns att få i färgerna All Black / Snowwhite.

Alla tillbehör till AQVIA Balance och Exclusive (såsom vattenflaskor och kolsyrepatroner) är kompatibla med denna modell.

Obs! Placera ej AQVIA kolsyremaskinen nära en värmekälla! 

Made in Sweden

Mått:
Höjd: 436 mm, djup: 266 mm
och bredd: 143 mm
Vikt: 2,5 kg (inkl. Kolsyrepatronens
och PET-flaskans vikt)

 

”okomplicerad, rikligt med bubblor och lätt att själv styra kolsyremängden”

WiseGuide, Nordens största leverantör av konsumenttester, 4/2013 (uppdragsgivare: nyhetsbyrån TT Spektra)

AQVIA — Snygga och praktiska kolsyremaskiner

Bubbeldryck med ett knapptryck!

Med en AQVIA kolsyremaskin tillverkar du kolsyrade drycker i hemmaköket, utan att du behöver bära tunga dricksflaskor från affären. Med AQVIA skapar du pärlande sodavatten, goda läskedrycker, fräscha energidrycker eller varför inte en somrig bål, som smakar precis som du vill.

AQVIA blir ett snyggt och stilrent inslag i ditt kök. Design och färger representerar den nordiska stilen med enkla, rena och sobert eleganta linjer.

Skapad på användarnas villkor

AQVIA är mer än ett vackert yttre: kolsyreprocessen är både snabb, lätt och tyst. Flaskan går att sätta i och ta ur med en hand och kolsyreknappen är praktiskt placerad på maskinens framsida.

AQVIA är måttanpassad till att rymmas på köksbänken, under övre köksskåpen. Eftersom AQVIA inte kräver ström, kan du ta med den dit den används mest – till matbordet, terassen, stugan, segelbåten...  AQVIA tillverkas i Sverige enligt noggranna kvalitetskrav, och tål daglig användning utan problem.

Alla AQVIAs delar är miljövänliga och återanvändningsbara.          

AGAs kolsyremaskiner finns att få i två olika modeller: AQVIA Exclusive och AQVIA Balance.

 

AQVIA is a registered trademark of Linde Group.

AQVIA kolsyremaskiner – flerfaldiga vinnare i användartester

AQVIA kolsyremaskiner har fått beröm i oberoende konsumenttester som jämfört utseende, användarvänlighet, pris och själva kolsyreprocessen.

Både AQVIA Exclusive och AQVIA Balance utmärkte sig när WiseGuide, Nordens största leverantör av konsumenttester, testade kolsyremaskiner år 2013 och 2014.

AQVIA Exclusive valdes redan andra gången till vinnare i WiseGuides nyaste kolsyremaskinstest, som utfördes 9/2014 på uppdrag av Aftonbladet. Testet omfattade de sex mest populära och sålda modellerna på marknaden, av tre olika tillverkare.

Juryn ansåg att AQVIA Exclusive “förtjänar sin plats i köket och är barnsligt enkel att använda”. Motiveringarna löd:

AQVIA Balance var den mest prisvärda kolsyremaskinen enligt juryn i WiseGuides år 2013 utförda test. AQVIA Balance valdes också till bästa kolsyremaskin i ett oberoende test av programmet Plus på SVT år 2012. Modellen vann testet med motiveringen: bra pris, lätt att använda och ger utlovad mängd dryck.

Se alla testresultat:

Wise Guide TT March 2013

AQVIA® Balance danskvandsmaskine Bedst i Test 2012

SVT Plus Autumn 2012

Politiken Oct-2010